Bu gurur Kemerçeşme’nin

Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Voleybol Takımı, Tekirdağ’daki grup maçlarını ilk sırada tamamlayıp yarıfinallere katılma hakkı kazandı…

Bu gurur Kemerçeşme’nin

Bursa, okul sporlarındaki farkını Türkie’de hissettirmeye devam ediyor…

Tekirdağ’da gerçekleştirilen Okullararası Voleybol Türkiye Şampiyonası grup maçlarını Kemerçeşme Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Voleybol Takımı birinci sırada tamamlayarak Bursa’nın gururu oldu… Temsilcimiz, 7-10 Mayıs 2017 tarihlerinde Çorum’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası yarıfinallerinde mücadele edecek.

SALONSUZ ŞAMPİYONLAR

Okulun en büyük sıkıntısı salonu olmaması… Tamamen okul bahçesinde yapılan çalışmalar sonucunda bu başarıları elde eden öğrenciler için Beden Eğitimi öğretmenleri Sinan Kemerkaya ve Muharrem Dindaroğlu, yetkilierden salon talebinde bulunuyor. Okulun hemen hemen her sorunuyla yakından ilgilenen Kemerçeşme Muhtarı Sedat Topaloğlu, ‘Biz başarılarımızın devamının geleceğine inanıyoruz. Yeter ki, çocuklarımız için okulumuza güzel bir salon kazandırılsın’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X