Bu gurur Tan’ın

Özel Tan Okulları 2016 YGS’de Türkiye 3.’sü ve Bursa şampiyonu çıkarmanın gururunu yaşıyor. Öğrenciler ilk yüzde 8, ilk binde 43 derece yapmayı başardı.

Bu gurur Tan’ın

2 milyon 117 bin adayın yarıştığı Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) Bursa’nın 43 yıllık eğitim çınarı Özel Tan Okulları 12. sınıf öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Özel Tan Okulları öğrencisi Caner Korkmaz, YGS-5 ve YGS-6 puan türlerinde Türkiye 3.’sü, Bursa 1.’si oldu. Özel Tan Okulları öğrencileri ilk yüzde 8, ilk binde 43 derece yapmayı başardı. Özel Tan Okulları’ndan sınava giren 133 öğrenci de barajı geçerek yüzde 100’lük bir başarıya imza attı. Bursa 1.’si Caner Korkmaz ile birlikte Ege Ergus, Zeynep Aleyna Bayram ilk 100’e, Elif Soyubol, Ferize Yıldız, Yiğit Ertürk ile Mert Yaşlı ilk bine girerek ailelerine ve öğretmenlerine büyük gurur yaşattı.

Özel Tan Okulları, 2014 Haziran ayından bu yana dershanesiz eğitim-öğretim ve sınav hazırlığı programı olan, okul ve dershaneden daha fazlasını bütünsel bir sistemle sunan, yönetici, öğretmen ve öğrencilerin tek bir çatı altında başarıya odaklandıkları Tan Sistem’i uyguluyor.

OKULDA BAYRAM HAVASI

Sonuçlar, Özel Tan Okulları’nda bayram havası yarattı. Büyük bir başarıya imza atan öğrenciler, başarılarını okulda öğretmenleriyle kutladılar.

2016 YGS’de Türkiye 3.’sü ve Bursa şampiyonu olan Caner Korkmaz,  11 yıldır Tan Okulları’nın öğrencisi olduğunu belirterek, “Lise 1’den beri düzenli çalışmanın ve çalışmakla dinlenmek arasında dengeyi sağlayarak Türkiye 3.’sü oldum. Tüm öğretmenlerime ve beni 2. sınıftan 12. sınıfa kadar büyüttüğü için Tan Okulları’na teşekkür ederim. Sınava hazırlanırken dengeyi kurmak çok önemli. Sosyal hayattan tamamen uzaklaşmak ve  tamamen derse vakit harcamak insanı çok yoruyor, başarıyı da düşürüyor. O yüzden ben dersler ve sosyal aktiviteler arasında dengeyi kurdum. Dersleri her gün düzenli olarak çalıştım asla bırakmadım. En az 2 saat çalıştım. Çalışırken de kendime vakit ayırmayı da ihmal etmedim. Bu dengeyi kurarak bu başarıyı elde ettim. Bundan sonra Koç Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği okumayı düşünüyorum. Artık LYS’ye bakacağız” diye konuştu.

Başarılı öğrencilerden Türkiye 96.’sı Zeynep Aleyna Bayram ise, “4 yıldır Tan Fen Lisesi’nde okuyorum. 9. sınıftan beri hocalarımızla beraber düzenli olarak çalışıyoruz. YGS’de Türkiye 96.’cısı oldum. Hazırlanırken çok fazla değişik bir şey yapmadım, okulla beraber çalıştık. Tıp Fakültesi’ni kazanmak istiyorum” dedi.

Özel Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şükrü Akyollu da, şunları söyledi:

“ÖSYM’nin açıkladığı sonuçlara göre, YGS’de çok güzel derecelerimiz var. Türkiye 3. sü olan Caner evladımız bizi çok mutlu etti. Bu bireysel başarının yanında ilk 100 içerisinde 8 derecemiz olması, ilk binde 43 derece elde eden gençlerimizin olması kurumumuzu çok mutlu etti. Biz şimdilik Bursa’da daha iyi bir derece tespit edemedik. Bu derecenin de aynı zamanda Bursa’nın da en yüksek derecesi olduğunu düşünüyoruz. Bizde YGS hazırlıkları bitti, LYS hazırlıklarına başladık.  Gençlerimizin çocuklarımızın ikinci aşamada da çok başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Hatta gençlerimizin orada daha da iyi dereceler elde edeceklerine inanıyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz. Çok mutluyuz, bugün bizim bayramımız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X