Bu hareket alkışlanır

Yeni yaşını kutlayan oyunu Ayça Varlıer, doğum gününe katılan konuklardan hediye kabul etmedi, bunun yerine bakıma muhtaç hayvanlar için bağışta bulunulmasını istedi.

Bu hareket alkışlanır

FARKINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Ayça Varlıer, İstanbul’da bir mekanda düzenlenen geceyle 40. yaşını kutladı. Davette orkestra eşliğinde şarkılar söyleyen oyuncu, şıklığıyla dikkat çekti. Aynı zamanda sahipsiz hayvanlara yönelik farkındalık oluşturan ‘Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği’nin kurucu üyelerinden olan Ayça Varlıer, farkını bu gecede de ortaya koydu.

TOPLANAN PARALAR HAYVANLARA

Oyuncu, kutlamaya katılan dostlarından doğum günü hediyesi kabul etmedi. Varlıer, gecede hazır bulunan derneğin kurucu başkanı Özge Özder’le birlikte ‘Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği’ için yardım talep etti. Bakıma muhtaç hayvanlar için para toplanan gecede Ayça Varlıer’in yaptığı duyarlı davranış büyük takdir topladı. 

Gecede sahneye çıkıp şarkılar söyleyen Ayça Varlıer, seksi kıyafeti içinde çok şıktı.

Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği’nin kurucu başkanı Özge Özder, yardımlarından dolayı Varlıer’in konuklarına teşekkür etti.

Ayça Varlıer, tamamen gönüllülük esasına göre çalışan derneğin düzenlediği farkındalık çalışmalarında aktif görev alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X