Bu hareketle zengin oldu!

Amerikalı bir öğretmen twerk yaptığı için o kadar çok para kazandı ki, sonunda öğretmenliği bırakmaya karar verdi.

Bu hareketle zengin oldu!
Amerika’nın Florida eyaletinde öğretmenlik yapan 22 yaşındaki Jessica Vanessa, sosyal medyada sansasyon yarattı.
 
Vine adlı video paylaşım sitesinde twerk yaptığı videoyu paylaşan Vanessa, bu video sayesinde para kazanıp zengin oldu ve öğretmenlikten istifa etti. Daily Mail’ın haberine göre, JessicaVanessa kullanıcı adıyla Vine’da hesabı olan genç kadının 2 milyon takipçisi var. Yaptığı twerkleri izlemeyi seven takipçileri sayesinde Jessica Vanessa reklamcıların ilgisini çekti. Reklamlardan kazandığı parayla zengin olan Vanessa, bunun üzerine daha fazla öğretmenlik yapmak istemediğini fark etmiş.
 
Vanessa bir twerk’le kazandığı parayı, öğretmenlikte çok daha zor kazandığını belirtiyor. “6 saniye içinde yaptığım bir twerkle kazandığım parayı bir öğretmen olarak ancak 4 ayda kazanabiliyordum” diyen Vanessa, gelirimi açıklamak istemediğini de sözlerine ekliyor.
 
Radikal’in haberine göre Vanessa twerk hareketi sayesinde kazandığı parayla yeni bir araba almış ve üniversiteye olan borçlarını ödemiş.
 
Bu işi yapmasaydı işsiz kalacağını söyleyen Vanessa, “Ya bu videolardan para kazanacağım ya da işsiz kalacağım. Öğretmenliği bıraktığım anda çok fırsat çıktı karşıma bu yüzden çok mutluyum. Herkes beni bir yerlere çağırıp çok büyük paralar teklif etti” diyor.
 
Bir hayli para kazanan Vanessa, öğretmenliği değil ama çalışma arkadaşlarını ödediğini söylüyor ve ekliyor; “Asla sabah9- akşam 5 çalışmaktan hoşlanmadım. Küçük bir kızım ama hep insanları eğlendirmek ve büyük birisi olmak istedim.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X