Bu hastane 5 yıldızlı otelleri aratmıyor!

Nilüfer’de hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 5 yıldızlı otelleri aratmayan konforda hizmet veriyor. Hastanede 2 ayda 10 bin kişi tedavi gördü.

Bu hastane 5 yıldızlı otelleri aratmıyor!

Yaklaşık 2 ay önce Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun açılışını yaptığı ve açıldığından bu yana Bursa’nın batı bölgesindeki eksiği tamamlayan Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde şimdiye kadar yaklaşık 10 bin kişi tedavi oldu.

Bursa’nın en modern ağız ve diş sağlığı merkezlerinden birisi olarak gösterilen merkez açıldığı günden bu yana modern ve hijyenik binası, güler yüzlü personeli ile hastaların akınına uğruyor. Merkezde 2 ayda bin 900 hastaya diş dolgusu, 450 hastaya kanal tedavisi, 2 bin hastada diş çekimi ve bin 500 hastaya protez yapıldı. Ayrıca 3500 adet panoramik ve periapikal röntgen çekilirken 2 bin 200’ e yakın hastaya da diş taşı temizliği yapıldı.

Online randevu sistemi ile hizmet veren hastanede sıra beklemenin de önüne geçilirken internetten www. mhrs. gov. tr adresinden veya 182 nolu telefonu arayarak hastaların istediği doktordan randevu alabildiğini belirten Nilüfer ADSM Başhekimi Oktay Kahveci, “Hastalarımız randevu saatinde geliyor ve sıra beklemeden diş tedavisini yaptırıyor. Bu sistem hastalarımız açısından da son derece önemli” diye konuştu.

Hastane bünyesinde acil diş polikliniğinin 24 saat açık olduğunu belirten Kahveci “Mesai saatinin bitiminden sonra 1 diş hekimi arkadaşımız gece nöbetine kalıyor ve 24 saat hizmetimiz hafta sonları da dahil olmak üzere kesintisiz devam ediyor” dedi.

ENGELLİ POLİKLİNİĞİ HİZMETTE

Bursa Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde kurulan Engelli Polikliniği’nde fiziksel ve zihinsel özürlü hastalara ağız ve diş sağlığı hizmeti verildiğini ifade eden Kahveci, “Yüzde 40 ve üzeri engelli olan hastalar randevuya gerek olmadan direk olarak başvurabiliyorlar. Hastanemize tedavi olmak için gelen hastalar “Burası özel hastane mi?” diye soruyorlar, 2 adet ameliyathanesi olan hastanede çok yakın bir zamanda ameliyatlara başlanacak. Böylece engelli, yaşlı ve tedaviye uyum zorluğu çeken hastaların her türlü diş tedavileri zorunlu hallerde genel anestezi altında gerçekleştirilebilecek” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X