Bu hesapta yoktu!

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında rakibi Fenerbahçe’ye kendi evinde 2-1 mağlup oldu.

Bu hesapta yoktu!

Bursaspor Bursa Atatürk Stadı’ında Fenerbahçe’yi konuk etti. Timsah kupa yolunda Fenerbahçe’ye yenilerek umutları rövanş maçına bıraktı.

Bursasporlu taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan takımlarını stat girişinde meşalelerle karşıladı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

1′ Maça Cüneyt Çakır’ın düdüğü ile Bursaspor başladı

4′ Bursaspor, maça daha etkili başlayan taraf. Rakip yarı alanda sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Josue’nin ceza alanı ön bölümüne pasında Volkan Şen topu kontrol edip topu yeniden Josue’ye verdi. Josue’nin ceza alanına yerden pasında Şamil, topu alıp vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

6′ Gelişen Fenerbahçe atağında rakip yarı alanın ortalarında sağ iç koridorda topla buluşan Diego, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

8′ Bursaspor’da bu kez Belluschi, çalımlarla ceza alanına girmek üzereyken Kadlec’in darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Michal Kadlec, maçın ilk sarı kartını gördü.

9′ Cüneyt Çakır, barajdaki oyuncuları uyardı ve mesafeyi korumalarını istedi. Topun gerisinde Josue…

11′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Diego’nun ceza alanına ortasında Şamil’in kafasından seken top Volkan rahatlıkla kurtardı.

17′ Bursaspor’da Serdar Aziz, kendi yarı alanında topla buluştu ve Alper’in baskısı altında yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

18′ Fenerbahçe ceza alanına yakın bir noktaya sağ iç koridora yüksek gönderilen topa Egemen ve Fernandao birlikte yükseldiler ama Egemen, Fernandao’ya faul yaptı.

21′ Kullanılan serbest vuruşta Diego’nun ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında Alper’in uzak mesafeden sert şutu üstten farklı şekilde dışarıya gitti.

22′ Bursaspor ceza alanının ön bölümünde gerçekleşen ikili mücadelede Emenike, Serdar’a faul yaptı.

23′ Hızlı gelişen Bursaspor atağında Volkan Şen’in savunma arkasında ara pasında Fernandao, topu sağdan bindirme yapan Şener’e bırakmak istedi ama top savunmada kaldı.

26′ Emenike’nin ceza sahasının sağ çaprazından kaleye gönderdiği top arka direğe çarparak gol oldu.

33′ GOOOLLL Bellushi ile Bursaspor maçta beraberliği yakalıyor.

36′ Fenerbahçe’de Alves’in ceza sahasının sol çaprazından kullandığı frikik ağlarla buluştu.

38′ Bursaspor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Josue’nin ceza alanına ortasında Şamil’in kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

39′ Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper’in ceza alanına ortasında Bursaspor savunması topu uzaklaştırdı.

41′ Bursaspor, rakip ceza alanına yakın bir noktadan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Josue’nin ceza alanına ortasında Volkan çıkıp topu yumrukladı.

44′  Bursaspor’da Fernando Belluschi, Mehmet Topal’a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

45′ Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı.

İKİNCİ YARI

46′ Cüneyt Çakır ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çaldı ve Fenerbahçe maça başladı.

57′ Sağ kanattan etkili gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan’ın ceza alanına yerden ortasında savunma topu kornere gönderdi.

58′ Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Diego’nun ceza alanına ortasında tam bir karambol yaşandı ve topu uzaklaştıran isim Ozan Tufan oldu.

59′ Bursaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza alanına sol çaprazdan sarkan Bakambu, Alves’ten sıyrılıp çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı ama sağ direğe çarpıp dışarıya gitti.

60′ Bursaspor’da Volkan Şen oyundan çıkarken Emre Taşdemir oyunda.

61′ Sol kanattan etkili gelişen Bursaspor atağında Josue’nin ceza alanına ortasında arka direk yakınlarında Fernandao topu kontrol etmek isterken dengesini kaybedip düşünce pozisyon da sonlandı.

62′ Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Emmanuel Emenike’ye faul yapan Serdar Aziz, sarı kart gördü.

64′ Bir başka Bursaspor atağında sol kanatta topla buluşan Bakambu’nun ceza alanına ortasında Egemen topu karşıladı.

65′ Bursaspor’un atakları devam ediyor. Belluschi, ceza yayına kadar gelip şutunu çekmek üzereyken Egemen topa ayak koydu ve top kornere gitti.

66′ Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Belluschi’nin ceza alanına ortasında Volkan topu rahalıkla kontrol etti.

67′ Yeşil beyazlılar bu kez de sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Josue’nin ceza alanına etkili ortasında karamboldeki topa Volkan sahip oldu.

68′ Fenerbahçe atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Diego, Ozan Tufan’dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

73′ Bursaspor’da Cedric Bakambu oyundan çıkarken Enes Ünal oyunda.

74′ Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

75′ Yeşil beyazlılar, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Josue’nin ceza alanına ortasında Enes’ten önce Alves topa müdahale eden isim oldu.

76′ Bursaspor, beraberliğe yine çok yaklaştı. Sol çaprazdan ceza alanına giren Emre’ye atılan ara pasında Emre yakın mesafeden dar açıdan vuruşumu yaptı ama top yan ağlarda kaldı.

77′ Fenerbahçe’de Diego Ribas’ın yerine Caner Erkin oyuna dahil oldu.

78′ Sarı lacivertliler sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Caner’in ön direğe ortasında Fernandao topu karşıladı.

79′ Fenerbahçe’de bir oyuncu değişikliği daha. Emmanuel Emenike’nin yerine Moussa Sow oyunda.

80′ Volkan Demirel, kale vuruşunu kullanacağı sırada süre geçirince sarı kart gördü.

81′ Bursaspor’da son oyunu değişikliği. Aziz Behich oyundan çıkarken Bekir Yılmaz oyuna girdi.

84′ Fenerbahçe’de son oyuncu değişikliği. Alper Potuk oyundan çıkarken Bekir İrtegün oyunda.

85′ Bursaspor bir başka net pozisyondan daha yararlanamadı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına içinde kafalardan seken topa kale sahası içinde Ozan indirdi ve Fernandao, yakın mesafeden boş kale yerine topu üstten dışarıya gönderdi.

86′ Yeşil beyazlıların atakları sağlı sollu devam ediyor. Fenerbahçe, artık skoru koruma düşüncesinde…

89′ Fenerbahçe’de Caner Erkin, Ozan Tufan’a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

90′ Mücadelenin sonuna 4 dakika ilave edildi.

90+4′ Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğünü çaldı.

 

İLK 11’LER

Bursaspor mücadeleye; Harun, Şener, Şamil, Serdar, Aziz, Volkan, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Bakambu, Fernandao ilk 11’iyle başladı.

Konuk ekip Fenerbahçe ise sahaya; Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Diego, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Alper, Kadlec, Emenike ilk 11’iyle çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X