Bu ikili yoksa puan da yok!

Luka Capan ve Nicolas Zalazar’ın birlikte oynamadığı maçlarda Bursaspor galibiyete hasret kaldı.

Bu ikili yoksa puan da yok!

Bursaspor’un bu sezon kadrosuna kattığı Hırvat stoper Luka Capan ile Arjantinli stoper Nikolas Zalazar savunmada iyi bir ikili oluşturmuştu. Teknik direktör Özcan Bizati’nin göreve gelmesinin ardından birlikte oynamaya başlayan Capan ve Zalazar’ın forma giydiği maçlarda yeşil beyazlı takım B.Boluspor, Balıkesirspor ve Keçiörengücü’nü yenerek hanesine 9 puan yazdırdı.

KIRMIZI KART BÜYÜYÜ BOZDU

Kocaelispor deplasmanında 30. dakikada rövaşata sırasında Benhur’a vurduğu gerekçesiyle kırmızı kartla atılan Nicolas Zalazar’a PFDK tarafından 2 maç ceza verilmişti. Zalazar’ın yokluğunda Capan ile birlikte Kubilay Sönmez ve Furkan Emre Ünver stoperde oynasa da bir türlü verim alınamadı ve yenilgiler de kaçınılmaz oldu. Son 3 maçını kaybeden yeşil beyazlı takımda bu hafta cezası sona eren Zalazar takıma geri dönecek. Ancak bu kez de Gençlerbirliği maçında bu sezonki dördüncü sarı kartını gören Luka Capan Denizlispor deplasmanında forma giyemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X