‘Bu iş nasıl yapılır göstereceğim’

‘Erkekler’ adlı şarkısıyla müziğe iddialı bir giriş yapan Dilara, sahnede hem dans edip hem şarkı söyleyebilen kadın şarkıcı olmadığını söyleyip bu konudaki iddiasını ortaya koydu.

‘Bu iş nasıl yapılır göstereceğim’

ZAHMET EDİP UĞRAŞMIYORLAR

Genç ses Dilara, ‘Erkekler’ adını verdiği ilk single’ıyla ses getirdi. Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’a konuk olan Dilara, ülkemizdeki kadın popçuların şov konusunda eksik olduklarını söyledi. Şarkıcı, ‘Dans edip şarkı söylemek için ayrı bir teknikle çalışmak gerekiyor. Bizimkiler zahmet edip bunu yapmıyor. Ben bu iş nasıl yapılır göstereceğim’ dedi.

SANAT ALT YAPIM ÇOK SAĞLAM

Şan Bölümü mezunu olan, New York’ta dans eğitimi İspanya’da koreografi çalışmaları yapan Dilara, gitar, piyano ve çello çalıyor. Kendisini donanımlı hale getirdiğini söyleyen şarkıcı, ‘İlk klibime yapılan olumuz yorumlar beni üzmüştü. Fakat baktım ki sosyal medyada ünlü sanatçılar için bile bu tür yorumlar yapılıyor. Ben yoluma devam edeceğim’ diye konuştu.

Dilara, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

FOTOĞRAF: FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X