Bu kaçıncı hata?

Bursaspor’un hakemlerle başı ciddi bir şekilde dertte. Son 3 haftada yaşananlar öyle böyle değil.

Bu kaçıncı hata?

Gaziantepspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Bursaspor’un hakemlerle başı fena halde dertte. Özellikle son haftalarda gerek kazandığı gerekse kaybettiği maçlarda ciddi hataların kurbanı olan yeşil beyazlılar, yoluna bu şekilde devam etmeye çalışıyor. 3-2 kaybettiği Karabükspor maçında Timsah, son dakikalarda yediği ofsayt golüyle sahadan mağlup ayrılmıştı. Traore’nin ofsayt’ta olmasını kaçıran yan hakem Asım Yusuf Öz Bursaspor’u 1 puandan etmişti.

NİZAMİ GOL SAYILMADI

Trabzonspor maçında da farksız bir tablo yoktu. Bu kez Fernandao’nun nizami golü yan hakem Serkan Gencerler tarafından iptal edildi. Skor 2-1 Timsah’ın üstünlüğü ile devam ederken yaşanan bu karar skora direk tesir etmişti. Gaziantepspor karşısında da Hüseyin Göçek ve ekibi tutarsız bir yönetim gösterdi. 28.dakikada Elyasa’nın Josue’ye attığı tekmeye sadece sarı kart gösteren Göçek yönetimiyle büyük tepki çekti. Timsah’ın son 3 haftada yaşadığı bu bariz hatalar puan kayıplarına neden oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X