Bu kadar gol kaçmaz ki!

Teknik Direktör Fethi Çokkeser, Karacabey Birlik’in en büyük zaafının pozisyonları değerlendirememek olduğunu söyledi.

Bu kadar gol kaçmaz ki!

AYHAN FİDAN

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta kendi evinde Tekirdağspor’u 1-0 yenerek moral bulan Karacabey Birlikspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u da devirmenin planlarını yapıyor.

Teknik Direktör Fethi Çokkeser, Tekirdağ karşısında çok gol kaçırmalarına rağmen 1-0 kazanmasını bildiklerini belirterek şunları söyledi: “Bizim en büyük zafiyetimiz çok gol pozisyonuna giriyoruz, fakat gol atamıyoruz. Sahamızda kaybettiğimiz bütün maçlara da baktığımızda, bunu görmemiz mümkün. Bu maçta da inanılmaz goller kaçırdık.”

8 GOL ATTI 12 GOL YEDİ

Şuana kadar geldikleri noktanın istenilen seviyede olmadığını, fakat genç ve yeni kurulan bir takım olması sebebiyle sevindirici olduğunu söyleyen Fethi Çokkeser, “Her gün daha iyi olmak için çaba gösteriyoruz. Şuanda moral ve motivasyonumuz iyi. Yönetimimizde elinde gelen çabayı gösteriyor. Karaköprü Belediyespor’dan puan ve puanlar alacağız. Buna inanarak yola çıkacağız” ifadelerini kullandı. Geride kalan 10 haftada 5 galibiyet ve 5 yenilgiyle topladığı 15 puanla 7. sırada yer alan Karacabey Birlikspor attığı 8 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X