Bu kaleden geçiş yok!

15 maçın 9’un da kalesinde gol görmeyen Nilüferspor’un tecrübeli ismi Bahadır Kaya, ‘Bu sayıyı 12-13 maça çıkartırsak şampiyon oluruz’ dedi.

Bu kaleden geçiş yok!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ilk yarı boyunca tek mağlubiyeti bulunan Bursa Nilüferspor’da yakalanan başarının kahramanlarından biri de kaleci Bahadır Kaya oldu. Tecrübeli eldiven hükmen kazanılan Bozüyükspor maçı hariç 16 karşılaşmanın 15’inde görev alırken, kalesinde sadece 9 gol gördü. Mavi beyazlı takımın tek mağlubiyetini 17. haftada aldığı Çorum Belediyespor deplasmanında 2-0 aldığı ligde Bahadır Kaya tam 9 haftada ise kalesini gole kapattı. 

Tecrübeli kaleci, ‘İlk yarıda 9 maçta kalemizi gole kapatmayı başardık. İkinci yarı istediğimiz şampiyonluk için bunu 12-13 maça çıkarmak istiyoruz. Sezon başında kurulan bir takım olduğumuz için henüz sıkıntılar ama Antalya kampımızda bunu aşarak takım savunmamızı geliştireceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X