Bu kavga bitmez

Kayahan’ın eşi İpek Açar’la miras yüzünden mahkemelik olduğu kızı Beste Açar Haravon, merhum sanatçının doğum gününü farklı yerlerde kutlarken birbirlerine imalı mesajlar yolladı.

Bu kavga bitmez

DAVET ETTİK AMA GELMEDİ

Ölümünün ardından 1 yıl geçen Kayahan, doğum gününde anıldı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ndeki geceye Kayahan’ın eşi İpek Açar’la Nilüfer, Mustafa Ceceli, Yonca Lodi ve Suat Suna katıldı. Geceye, Kayahan kızı Beste Açar Haravon ise ön sıralardan yeri ayrılmış olmasına rağmen katılmadı. Konuya açıklık getiren İpek Açar, ‘Beste Hanım’ın geceye çağrılmadığı doğru değil. Kendisini davet ettik ve yerini de ayırdık’ dedi. Anmada Kahayan’ın eski fotoğrafları barkovizyondan gösterildi. 

NİLÜFER ABLASI TESELLİ EDER

Babasının doğum gününü başka mekanda kuzeni Erdinç Erişmiş’le kutlayan Beste Açar Haravon, miras davasında hakkını sonuna kadar savunacağını söyledi. Açar, ‘Babamın sahnede şapkasını sattılar. Ben daha o insanlardan ne beklerim’ dedi. Diğer kutlamaya neden katılmadığı sorulan Beste Açar, ‘Katılırım ama gecede bir konuşma yaparım dedim. Önce olur, sonra da olmaz dediler. Gitmediğim için o hanımefendi (İpek Açar) ağlamıştır. Ama üzülmesin Nilüfer ablası onu teselli eder’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X