Bu kente giren araçlar didik didik aranıyor

Polis noktasında konteynere yerleştirilen bombanın patlaması sonucu biri polis 3 kişinin yaralandığı Şanlıurfa’da, kente giren tüm araçlar didik didik aranıyor.

Bu kente giren araçlar didik didik aranıyor

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki polis noktasına bırakılan zaman ayarlı, parça tesirli bombanın patlaması ile biri polis 3 kişi yaralanmıştı. 

Saldırının ardından saldırıyı gerçekleştirilen kişilerin kimliklerini belirleme çalışması sürerken polis, olası bir saldırının önlenebilmesi için alarma geçti. Kent girişlerinde uygulama yapan polis ekipleri, kente giren tüm araçları durdurarak, arama yaptı.

Sürücü belgesi ve ruhsatları kontrol eden ekipler, araçlardaki insanları aşağıya indirerek üstlerini aradı. Şahısların isimlerini de Genel Bilgi Taraması’ndan (GBT) sorgulayan ekipler, araç içlerini ve bagajlarını da dididk didik aradı. 

Uygulamada kimliği bulunmayan ve kimliğini ibraz edemeyen 4 Suriyeli hakkında işlem yapıldı. Devam eden polisin uygulamasının gece boyu süreceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X