Bu kez olmadı

Ligin ilk yarısında Eczacıbaşı’na 3-2 mağlup olan ve 1 puan alan Nilüfer Belediyespor, deplasmanda rakibi karşısında istediğini alamadı.

Bu kez olmadı

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde ilk yarının flaş takımı Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Eczacıbaşı’na 3-0 mağlup oldu. Ligin ilk yarısında sergilediği performansla şampiyonluk adaylarının hemen arkasında yer alan bursa ekibi, güçlü rakibine diş geçirmeyi başaramadı. Sezonun ilk maçında rakibine 3-2 mağlup olan yeşil mavi beyazlılar, Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanan maçta istediği performansı sergileyemedi.

TOPARLANDI AMA

Güçlü rakibi karşısında ilk seti 25-19 kaybeden Nilüfer Belediyespor, ikinci sette de rakip blokları aşmakta zorlandı. Karşılaşmanın ikinci setini 25-17 kaybeden Bursa ekibi, üçüncü sete de tutuk başladı. Ancak, ikinci teknik molanın ardından toparlanan ve rakibiyle eşitliği yakalayan yeşil mavi beyazlılar, yine de seti 25-19, maçı da 3-0 kaybetti.

SALON: Eczacıbaşı

HAKEMLER: Serdar Nişancıoğlu (**) Erol Akbulut (**)

SETLER: 25-19, 25-17, 25-19

SÜRE: 76 dakika (25, 25, 26)

ECZACIBAŞI: Esra (**) Maja (***) Asuman (**) De La Cruz (***) Furst (***) Neslihan (***)(Gülden-libero ***, Nilay **)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Gizem (**) Herrara (**) Pınar (**) Dilara (**) Nizetich (**) Ruseva (**) (Buse-libero **, Neslişah **, Dilek **, Cemre **, Elif **, Selin **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X