Bu kez olmadı: 2-3

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen organizasyonda Bursa ekibi, Olimpiakos’a tie-break’te teslim oldu. Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda ilk gün müthiş bir oyunla Azerrail Bakü’yü set vermeden geçen Büyükşehir Belediyespor, Olimpiakos karşısında zaman zaman etki

Bu kez olmadı: 2-3

RECAİ UYSAL

Türk voleybolunun duayen isimlerinden merhum Cengiz Göllü adına Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Cengiz Göllü Bayanlar Voleybol Turnuvası’nın ikinci günü geride kaldı.

Pazar günü tamamlanacak ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen organizasyonda dün 2 karşılaşma oynandı.

Büyükşehir Belediyespor’un yanısıra geçen yılın şampiyonu Rusya’dan Proton Saratov, Azerbaycan’dan Azerrail Bakü, Bulgaristan’dan Maritza Plovdiv ve Yunanistan’dan Olimpiakos takımlarının yer aldığı turnuvanın ikinci günü de heyecana sahne oldu.

BUGÜN DİNLENİYOR

Turnuvanın ilk gününde Azerbaycan temsilcisi Azerrail Bakü’yü set vermeden geçen Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında karşılaştığı Yunanistan ekibi Olimpiakos’a 3-2 mağlup oldu.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada Bursa ekibi, rakibi karşısında 25-20, 22-25, 25-21, 19-25 ve 9-15’lik setlerle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla yeşil beyazlılar ikinci maçında yenilgiyle tanıştı.

Turnuvada dün oynanan diğer karşılaşmada Azerrail Bakü, Rus Proton Saratov’u 3-0 mağlup etti.

Büyükşehir Belediyespor’un bugün dinleneceği organizasyonda saat 15.30’da Maritza Plovdiv-Azerrail Bakü, saat 18.00’de ise Olimpiakos-Proton Saratov maçları oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X