Bu kez Özge gidiyor

Osmangazi Belediyespor altyapısından yetişen Özge Bayrak, 2012 Londra Olimpiyatları’nda mücadele eden ve yine Bursa ekibinde spora başlayan Neslihan Yiğit’i geçip Rio biletini kaptı.

Bu kez Özge gidiyor

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde 5-21 Ağustos tarihlerinde yapılacak Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi badminton branşında Özge Bayrak temsil edecek.  

Badmintonda olimpiyat kotasına için puan toplama süresi sona ererken Osmangazi Belediyespor altyapısından yetişen milli sporcu Özge Bayrak’ın toplamda 27 bin 596 puana ulaşarak kota hakkı kazandığı kaydedildi. Genç sporcu, Dünya Badminton Federasyonu’nun sıralamasında Neslihan Yiğit’i geride bırakarak olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.

ÇOK MUTLUYUM

Türkiye badmintonda ilk kez 2012 Londra Olimpiyatları’nda yine Osmangazi Belediyespor altyapısından Neslihan Yiğit ile temsil edilmişti. Olimpiyatlara antrenör Çağatay Taşdemir ile hazırlanacak 1992 doğumlu Özge, her sporcunun hayali olan olimpiyatlara gitmeyi gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X