`Bu maç 10`a 3 biterdi!`

Şenol Güneş, etkili bir futbol oynadıklarını belirtti ancak son bölümlerde gereksiz kart gören oyuncularını sert bir dille eleştirdi.

`Bu maç 10`a 3 biterdi!`
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Golü erken bularak oyun üstünlüğünü elle almayı başardıklarını ifade eden Güneş, ‘Goller bulduk, pozisyonlar da bulduk, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bütün oyuncularımı kutluyorum, hepsi, son bölüm hariç disiplinli oynadılar’ diye konuştu. Güneş, pozisyon zenginliğinin yaşandığını ifade eden deneyimli çalıştırıcı şunları kaydetti:
 
HATALARINI AFFETMİYORUM
 
‘Ben Kasımpaşa’yı da beğendim. Maç 10’a 3’te bitebilirdi. Bütün oyuncularımı kutluyorum ancak son bölümdeki hatalarını affetmiyorum. Skor 5-0 olduktan sonra 3 oyuncu kaybetmek affedilir değil. Oyuncularım gereksiz yere pozisyon yokken kart gördüler. Kendini yönetme, oyunu yönetme bakımından henüz istenilen düzeyde değiliz. Zaten bunu başardığımızda daha çok maç kazanırız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X