‘Bu maç bize ışık oldu’

Hamza Hoca, 3-0’lık mağlubiyeti eksikleri görme açısından iyi değerlendireceklerini söyledi.

‘Bu maç bize ışık oldu’

“Sahada dağınık bir görüntü içindeydik ama toparlanacağız. İyi şeyler gördük, daha da iyi olacağız inşallah” diyen genç teknik adam “Artık önümüze bakma zamanı” şeklinde konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-0’lık mağlubiyetten gerekli dersleri çıkaracaklarını söyledi. Bu maçın kendileri için bir uyarı olduğunu ifade eden Hamza Hoca, “Bu maç her anlamda iyi oldu. Dirençli, fizikli bir rakibe karşı oynadık. Bizim için de iyi oldu. Nerelerdeyiz, ne yapmamız gerekli onunla ilgili bize ışık tuttu. İlk yarıda fena değildik. Merter normalde oynamazdı ama buradan maç oynamadan dönmesin diye 45 dakika değerlendirelim istedik. 45 dakikayı iyi geçirdi. En azından Merter’in sağlıklı bir şekilde aramıza geliyor olması bizi bir anlamda sevindirdi” dedi. 

OYUN ANLAYIŞIMIZ GELİŞECEK

En kısa sürede toparlanacakları da ifade eden Hamza Hoca şöyle konuştu: 

“Sonuçta bunlar hazırlık maçı. Takımın eksiklerini görme adına yapıyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Ben oyuncularımın genel gayretinden memnunum. Daha çabukluk idmanlarına geçmedik. Oyun anlayışımızla ilgili de çok fazla çalışamadık. O yüzden sahada dağınık bir görüntü içindeydik ama toparlanacağız. İyi şeyler gördük, daha da iyi olacağız inşallah.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X