Bu maç engellilere de yasak

Gençlerbirliği maçını maraton ve kapalı kale arkasında izleyenler Rize karşılaşmasına alınmayacak. Ayrıca engelli taraftarlar ve refakatçileri de bu müsabakayı izleyemeyecek.

Bu maç engellilere de yasak

Cumartesi günü Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Bursaspor-Ç.Rizespor maçının bilet satış programı belli oldu. PFDK tarafından Gençlerbirliği maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürattan dolayı 250 bin TL ve tribün kapatma cezası olan yeşil beyazlılar’da bu maç için maraton ve kapalı kale arkası biletleri satılmayacak. Yeşil beyazlı kulüp dün bu konuda açıklama yaparak ‘Maraton tribünü ve kapalı kale arkası tribününe bilet satışı yapılmayacaktır. 

Gençlerbirliği müsabakasını maraton ve kapalı kale arkası tribününden kombine veya bilet alarak izlemiş olan taraftarlarımız Rizespor müsabakası için herhangi bir tribünden bilet alamayacaklardır.Yine engelli tribünümüzün kapalı kale arkası tribününde bulunmasından dolayı engelli taraftarlarımız ve refakatçileri de müsabakayı izleyemeyeceklerdir.’ denildi. Bugün 10.00’da satışa çıkacak olan biletlerin fiyatları şu şekilde: 

VIP tribünü 1.sıra  150 TL, 2-6’ncı sıra 100 TL, kapalı 50 TL, açık kale arkası 10 TL ve misafir tribün 13 TL.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X