Bu maç onun için kazanılmalı

Timsah Arena’da oynanacak zorlu sınav başarıyla geçildiği takdirde futbolcular kısa sürede camianın sevgisini kazanan Hamza Hoca’ya 50. Süper Lig galibiyetini hediye etmiş olacak.

Bu maç onun için kazanılmalı

Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu fırtınası esmeye devam ediyor. Yeşil beyazlı takımın başına geçeli kısa bir süre olmasına rağmen farkını göstermeye başlayan genç teknik adam, yeşil beyazlı takımı ayağa kaldırmayı başardı. Çalkantılarla geçen 15 haftalık periyot sonrası Timsah’ın başına geçen Hamza Hoca, 16.haftada aldığı Bursaspor ile ligde 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti. Timsah genç teknik adamla kupada ise 4’te 4 yaptı. 

AKHİSAR’DA BAŞLADI

Hamza Hamzaoğlu için 6 Şubat’ta oynanacak olan Başakşehirspor maçı ise ayrı bir önem taşıyor. Süper Lig kariyerinde 106 maça çıkan genç teknik adamın 49 galibiyeti bulunuyor. Bursaspor, Başakşehir’i yendiği taktirde Hamza Hoca, Süper Lig’deki 50.galibiyetine ulaşmış olacak. Süper Lig kariyerine Akhisar Belediyespor’la başlayan Timsah’ın hocası yeşil siyahı ekipte 68 maça çıktı, 23 kez kazandı, 17 beraberlik aldı. 28 maçta ise rakiplerine mağlup oldu. 

CİMBOM’LA DEVAM ETTİ

Ardından başına geçtiği Galatasaray’da 34 lig maçına çıkan Hamza Hamzaoğlu, 23 kez sahadan gülerek ayrılmıştı. Bursaspor’da ise ligde 3 galibiyeti bulunan Hamza Hoca’nın Süper Lig kariyerinde 49 kez sahadan başı dik ayrıldı. 

Yeşil beyazlı futbolcular, 6 Şubat’ta Timsah Arena’da oynanacak Başakşehir sınavını kazandığı takdirde camianın sevgisini kazanan Hamza Hoca’ya 50.Süper Lig galibiyetini hediye etmiş olacak. 

HAMZA HOCA’NIN SÜPER LİG KARİYERİ

TAKIM     MAÇ     G       B      M

Akhisar      68      23      17     28

G.Saray     34      23       7       4

Bursaspor   4       3        –       1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X