Bu maçı alacağız başka yolu yok

16 puanla 4.sırada yer alan Bursaspor’da Konyaspor karşısında tek hedef 3 puan… Alanyaspor deplasmanında son bölümde bulduğu gollerle gülen yeşil beyazlılar, renktaşını evine kayıpsız göndererek üst sıralardaki konumunu sağlamlaştırmak istiyor. Timsah A

Bu maçı alacağız başka yolu yok

Spor Toto Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden Bursaspor, bugün Aykut Kocaman yönetimindeki Atiker Konyaspor’u ağırlıyor. Timsah Arena’da 16.00’da başlayacak olan zorlu 90 dakikayı Ümit Öztürk yönetecek. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında son bölümde bulduğu gollerle gülen yeşil beyazlılar, renktaşını evine kayıpsız göndererek üst sıralardaki konumunu sağlamlaştırmak istiyor. 

İDEAL 11 SAHADA

Timsah’ta sakatlığı nedeniyle Alanyaspor maçında forma giymeyen, kupadaki Yomraspor randevusunun ise son 15 dakikalık bölümünde şans bulan Pablo Martin Batalla bugün takımındaki yerini alacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Alanya karşısında yedek kulübesine çektiği Del Valle ve Joshua John ikilisine bugün 11’de şans vermesi bekleniyor. Ligde son olarak Fenerbahçe’ye mağlup olan ve 10 puanda kalan Konyaspor’da ise Vukovic sakatlığı nedeniyle oynamayacak. 

 

MAÇ HEYECANI OLAY’DA YAŞANIR!

 

Bursaspor’un bugün Atiker Konyaspor’la oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Gün boyu Timsah Arena’dan yapılacak yayınlarla son dakika gelişmeleri ve mücadelenin atmosferi canlı yayınlarla sizin ekranınızda olacak. Gözünüz OLAY’da olsun.

 

MAÇ METRE

 

STAT: Timsah Arena

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Serkan Olguncan, Gökhan Bilir

EKSİK: Emre, Furkan, Sivok

EKSİK: Vukovic

BİLETLER: VIP 1-2.balkon 200, Batı alt tribün 100, Doğu alt tribün 50, doğu üst tribün 40, güney kale ve Tofaş tribünü 20 TL. 

16.00 Lig TV /Canlı

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin 

2 Serdar Kurtuluş 

6 Şamil Çinaz

4 İsmail Konuk

23 Aziz Eraltay 

7 Merter Yüce

14 Ricardo Faty 

10 Pablo Martin Batalla 

28 Yonathan Del Valle 

88 Deniz Yılmaz 

11 Joshua John 

KONYASPOR

30 Serkan Kırıntılı 

2 Volkan Fındıklı 

3 Barry Douglas 

4 Ali Turan 

6 Jens Jonsson 

7 Ömer Ali Şahiner 

9 Dımıtar Rangelov 

18 Amır Hadzıahmetovıc 

42 Abdülkerim Bardakçı 

61 Halil İbrahim Sönmez 

89 Nejc Skubic 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X