‘Bu meydanlardan beni alamazsınız’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nereye giderseniz gidin bu meydanlardan beni alamazsınız. Cumhurbaşkanının halkıyla beraber olmak onun en önemli görevidir” dedi.

‘Bu meydanlardan beni alamazsınız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale’deki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Nereye giderseniz gidin bu meydanlardan beni alamazsınız, susturamazsınız. Anayasa, cumhurbaşkanının çalışmasını belirlemiş ve bu konuda halkıyla beraber olmak onun en önemli görevidir. Hiç endişeniz olmasın, biz dik duracağız, dikleşmeyeceğiz ama eğilmek asla. Biz sadece Allah’ın huzurunda eğiliriz. Başka bir yerde asla” dedi.

“Bölücü terör örgütü ve Paralel örgüt bir olmuşlar, önlerine muhalefet partilerini katmışlar gidiyorlar” diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

“Nereye, Eski Türkiye’yi ihya etmeye. Hani şu 70’lerin, 90’ların Türkiyesi var ya, hani şu kardeşin kardeşe düşman edildiği Türkiye var ya. Bunlar milleti parçaladılar. Bunlar bu milletin evlatlarını birbirine düşürdüler. Şu yoksulluğun, geri kalmışlığın, yokluğun Türkiyesi var ya ona gitmek istiyorlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X