‘Bu millet çaresiz değil’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri üzerinde yaptırılacak olan ‘Devlet Bahçeli Köprüsü’nün temel atma törenine katıldı.

‘Bu millet çaresiz değil’

Burada bir konuşma yapan Bahçeli, hassas ortamın tahrik ve kışkırtmalara açık ve müsait olduğunu, bu nedenle önümüzdeki sürecin dikkat, sağduyu ve akıl gerektirdiğini belirterek, ‘Bu aziz millet çaresiz değildir. Ayrışma, çatışma ve bölünme ise Türkiye için kader değildir’ ifadesini kullandı. ‘Sokaklarda arayacağımız, sokaklarda bulacağımız geleceğimiz yoktur’ diyen MHP lideri Bahçeli, ‘Hainler, sokaklarda hendek kazıyorlarmış, mezarlarını kazdıklarını öğrenecekler. Barikat kuruyor, çukur açıyorlarmış, sonlarını hazırladıklarını da anlayacaklar. Kahraman şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, bu milletin kahır ve azameti Türk ve Türkiye düşmanlarının kökünü kurutacaktır’ diye konuştu.

Devlet Bahçeli, kendilerini bu hedeften uzaklaştıracak bozgunculara, yıkıcılara fırsat vermeyeceklerini, istismarcılara itibar etmeyeceklerini, tahrik ve tertiplere hazırlıklı olacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X