Bu nasıl penaltı?

Tolga Özkalfa, ilkyarının uzatma dakikalarında 4. hakemine bakarak penaltı çaldı, Erdem’e kırmızı kart gösterdi.

Bu nasıl penaltı?

Karşılaşmanın ilkyarısının uzatma anlarında Hakem Tolga Özkalfa skandal bir karara imza attı. Gaziantep’in kullandığı köşe atışında arka direkte Kangwa’nın kaleye gönderdiği top önce direğe ardından da çizgi üzerindeki Erdem’in göğsüne çarpıp uzaklaştı. Önce oyunu devam ettiren hakem Tolga Özkalfa ardından 4. hakemi Mustafa Öğretmenoğlu’na baktıktan sonra penaltı noktasını gösterdi, Erdem’e de kırmızı kart gösterdi. Bursasporlu futbolcular ve teknik heyet bu karara uzun süre itiraz etti ancak Özkalfa kararından dönmedi. Yeşil beyazlı taraftarlar da hakemleri, “Futbolun katili Türk hakemleri” şeklindeki tezahüratlarıyle protesto etti. 

Bravo Harun!

Harun Tekin, Kasımpaşa’dan sonra Gaziantep’te de penaltı kurtardı.

Harun Tekin, Bursaspor kalesinde devleşmeye devam ediyor. Kasımpaşa maçında çok kritik bir penaltı kurtaran Milli eldiven, Gaziantep’te de sahnedeydi. Devrenin son dakikasında Nabil Ghilas’ın penaltısını büyük bir soğukkanlılıkla kurtaran Harun, yine tarihe geçti.  

Erdem’in şansızlığı!

Uzun bir sakatlık döneminin ardından sakatlanan Ertıuğrul Ersoy’un yerine 24. dakikada oyuna giren Erdem Özgenç’in forma sevinci kısa sürdü. Devrenin sonundaki skandal penaltı kararı sonrası oyun dışında kalan Erdem’in, pozisyon icabı kırmızı kart görmesi nedeniyle sadece 1 maç ceza alması ve sadece Osmanlı maçında takımdaki yerini alamaması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X