Bu ne ciddiyetsizlik! Bursaspor’da tepkilere neden olan olay

Bursaspor Kulübü’nün Adana Demir’e transfer olan İsmail Çokçalış ile ilgili önceki gece yaptığı açıklamayı silmesi tepkilere yol açtı.

Bu ne ciddiyetsizlik! Bursaspor’da tepkilere neden olan olay

Alacakları ödenmesine rağmen sözleşmesini tek taraflı feshederek önceki akşam Adana Demirspor ile 3,5 yıllık mukavele imzalayan İsmail Çokçalış daha uzun süre Bursaspor’un gündeminde kalacağa benziyor.

Yeşil beyazlı kulübün, Adana Demir’in transferi duyurmasının ardından 23.30 civarı “Gerek oyuncunun, gerekse Adana Demirspor Kulübü’nün hiçbir harici görüşme ve anlaşma talebini kabul etmeyeceğiz. Söz konusu olay yönetim kurulumuzca çok detaylı olarak değerlendirilecektir. Yapılacak değerlendirme sonucunda da öncelikle kulüp manevi şahsiyetinin korunması amaçlı tüm yasal yollara başvurulacaktır” şeklindeki açıklamasını kısa süre içerisinde silmesi büyük tepki çekti.

Neden geri çekildi?

Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur, İsmail Çokçalış ile ilgili kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamanın bu akşamki BB Erzurumspor maçının önüne geçmemesi için kendi talebi üzerine kaldırıldığını söyledi. Adanur, hiçbir şekilde geri adım atmalarının söz konusu olmadığını ve pazartesi günü geniş kapsamlı bir açıklama yapacaklarını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X