Bu ne sorumsuzluk!

Dar sokağa kendini bilmez sürücülerin park ettiği araçlar yüzünden 3 katlı bina küle döndü.

Bu ne sorumsuzluk!

İpekçilik’te önceki gece sobadan çıktığı sanılan yangında, 100 yıllık bina küle döndü. Dar sokaklara sorumsuz sürücülerin park ettiği araçlar yüzünden itfaiye ekipleri yangın yerine ulaşmakta zorlanınca alevler daha da büyüdü. 

Vatandaşlar itfaiyeye yol açabilmek için sahiplerine ulaşamadıkları araçları elleriyle kaldırdı. Alevler uzun uğraşlar sonunda kontrol altına alındı. Yangının çıktığı sırada evde kimsenin olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Yangından çevredeki bazı binalar da zarar gördü. 

Küle dönen binanın sahibi Kadir Ertuğrul ise, “Bina benim, evde kiracılar oturuyordu. Onlar da yangnı sırasında Allah’tan dışarıdaymışlar. Binada bir kadın çocuğu ile birlikte yaşıyordu, diğer katlar boştu” dedi.

İtfaiyeye park engeli

Yangın ihbarıyla alarma geçen itfaiye ekipleri İpekçilik’e kısa sürede ulaştı. Ancak, sorumsuz sürücülerin otomobillerini sokaklara çift sıra park etmeleri nedeniyle itfaiye araçları yangın yerine giremedi.  Alevler büyüyünce ekipler itfaiye araçlarını ana caddeye park ederek hortumları birbirine ekleyip yangına müdahale etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X