Bu neyin egosu?

Alzheimer Hasta Konukevi yararına düzenlenen konser için geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye konuşan Semiha Yankı, genç meslektaşlarını topa tuttu.

Bu neyin egosu?

Ünal Özbay/ Fırat Toraman

Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’ programına konuşan Semiha Yankı, elde ettikleri şöhretin büyüsüyle sıradışı hayatlar yaşayan meslektaşlarını uyardı.

Konser öncesi çarpıcı açıklamalarda bulunan Yankı, genç şöhretlerin yaşam tarzlarını eleştirdi ve, ‘Bu neyin egosu anlamıyorum. Popülariteyi görünce değişiyorlar. Altlarında milyonluk arabalar var. Bugün olan şöhret ve para yarın kalmaz. Unutmasınlar ki huzurevlerinde ölen sanatçılar var. Cahide Sonku bile bu dünyaya aç veda etti’ dedi.

NE ADAMLAR, NE KADINLAR DÖVDÜM

Sesi ve 58 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken Semiha Yankı, sahne programları sırasında çok adam ve kadın dövdüğünü itiraf etti. Taciz konusunda asla geri adımı olmadığını belirten usta sanatçı, ‘Dekolte giymeyi severim. Ama bu durumdan dolayı beni taciz eden adamların kafasında çok tabak kırdım. Beni eşlerinden kıskanan, bunun için de kulisimin kapısına dayanan çok kadını da tokatladım. Dayağımın tadına bakanlar arasında ünlü meslektaşlarım da vardır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X