Bu neyin savaşı

Zafer Plaza AVM’de Bursalılarla buluşan Aslı Güngör, Olay Çekirge’ye yaptığı açıklamada kadın popçular arasında yıllardır yaşanan rekabet ve polemiklere anlam veremiyor.

Bu neyin savaşı

KARARI DİNLEYENLER VERSİN

Akustik konseri ilgi gören Aslı Güngör, Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’a konuk oldu. İlk şarkısı ‘Kalp Kalbe Karşı’yı çıkaralı 10 yıl olan Güngör, o günden bu yana kadın popçular arasında yaşanan rekabet ve polemikten uzak kalmasını ‘vegan’ olmasına bağladı. Hayvansal gıdalardan uzak huzurlu bir hayat sürdüğünü belirten Aslı Güngör, ‘Bu neyin savaşı anlamıyorum. Hangi şarkı güzel, hangi şarkıcı başarılı dinleyici karar versin’ dedi. 

DUYGUSALLIK ÜZERİME YAPIŞTI

Son yıllarda yaptığı duygusal parçalarla dikkat çeken Aslı Güngör, bu durumun üzerine yapışmasından da şikayetçi. Arada hareketli şarkılar yazıp söylese de romantik bir imajla anıldığını belirten Güngör, ‘Elbette bütün gün romantik romantik dolaşıp hüzün yaratmıyorum. Evet böyle tanındım ama bunu kırmak için de çabaladım’ dedi. Başarılı sanatçı, yakında yeni albümüyle sevenlerini selamlayacağını dile getirdi. 

Aslı Güngör, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

 

Sanatçının Zafer Plaza AVM’de verdiği akustik konser ilgi gördü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X