‘Bu oyuncuların hakkını vermeden transfer yapmam’

Advincula gelecek mi, Douglao ve Kamil Ahmet gündemde mi? Başkan Ali Ay transferde izleyecekleri politikayı Olay Spor’a açıkladı. ‘Takımımız çok iyi bir iş başarıyor’ diyen Başkan Ay ‘Bu futbolcuların alacaklarından keserek transfer yapacak bir başkan değ

‘Bu oyuncuların hakkını vermeden transfer yapmam’

Beytullah SÜAT

Spor Toto Süper Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden Bursaspor’da yaklaşan ara transfer öncesi neler olacağı merakla bekleniyor. Taraftarın, camianın kaliteli transfer beklentisine karşılık verilecek mi?. Advincula geri dönecek mi, Akhisar’dan Douglao ve Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet Çörekçi gündemde mi?. Bursaspor Başkanı transferde izleyecekleri politayı Olay Spor’a açıkladı. Başkan Ali Ay ilk olarak şunu net bir şekilde dile getirdi: ‘Bu çocuklar bizi buralara kadar getirdi. Bu oyuncuların alacaklarından keserek transfer yapacak bir başkan değilim’ 

SOKAĞA ATILACAK PARA YOK

‘Maceraya girmeye gerek yok’ diyen Başkan Ali Ay ‘Ligde 27 puanla 5.sıradayız. Ligin üçüncüsü Galatasaray’la aramızda 3 puan fark  var. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız çok iyi bir iş başarıyor. Bizi bu takım üst sıralara taşıdı. Buradaki futbolcularımızın alacakları varken, onların alacaklarından keserek transfer yapmam. Bizim sokağa atılacak paramız yok. Şartlarımıza uygun oyuncu olursa alırız. Ama çok dikkatli olmak zorundayız. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Benim için öncelik kadrodaki oyuncularımın alacaklarını ödemek.’

BİZİMLE DEVAM EDER

Arjantin’in Newell’s Old Boys takımında kiralık olarak forma giyen ve geri dönüp dönmeyeceği konusunda belirsizlik olan Luis Advincula için de konuşan Başkan Ali Ay ‘Advincula bizim futbolcumuz. 1,5 milyon Euro gibi bir opsiyonu var sözleşmesinde. İyi bir teklif gelirse bakarız. Menajerler gelip gitti fakat şuana kadar ciddi bir şey yok. Baktık bir şey olmuyor bizde devam edecek. O bölgede sayısal olarak zaten sıkıntımız var. Advincula bizimle yola devam edebilir’ diye konuştu. 

BİZE UYGUN DEĞİLLER!

Başkan Ali Ay, son günlerde isimleri Bursaspor ile anılan Akhisar Belediyespor’lu Douglao ve Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet Çörekçi için de kesin ifadeler kullandı. Her iki futbolcuyla da ilgilenmediklerini ifade eden Başkan Ay, ‘Medyada sık sık böyle haberler çıkıyor. İkisi de olmaz. Bize uygun değiller’ dedi. 

KREDİ BUGÜN YARIN ÇIKAR

Uzun süredir gündemde olan kredi konusunda haber beklediklerinin altını da çizen Başkan Ay ‘Komite bugün (dün) toplandı. Bugün yarın bu konuda netleşir. Kulübümüzün önünü daha rahat görmesi için faydalı bir hamle olacak. Artık eski borçlarla uğraşmak istemiyoruz. Önümüzü daha rahat görmek istiyoruz. Beklediğimiz haberi alacağımıza inanıyorum’ şeklinde konuştu. 

BEŞİKTAŞ’LA ANTALYA’DA MI?

Dün bazı basın yayın organlarında Beşiktaş ve Bursaspor arasındaki dostluk maçının Antalya’da yapılacağı şeklindeki haberlere de açıklık getiren Ali Ay, ‘Şuan için böyle bir şey söz konusu değil. Biz bu dostluk maçını Bursa’da yapmak istiyoruz. Ancak oturulur konuşulur böyle bir karar alınırsa oynayabiliriz. Bu maçtan elde edilecek gelir şehit ailelerine verilecek’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X