‘Bu oyunu birlikte bozacağız’

Ülkeyi büyük acıya boğan Ankara’daki bombalı saldırının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor.

‘Bu oyunu birlikte bozacağız’

Ak Parti Yıldırım ilçe Başkanı Hüdayi Yazıcı da yaptığı yazılı açıklama ile saldırıyı lanetledi. İlçe Başkanı Yazıcı “Bu saldırı sadece masum insanlarımıza değil, tüm insanlığa yapılmış saldırıdır. Milletçe lanetliyoruz. Ülkemizin bütünlüğüne, halkımızın birlik ve beraberliğine kasteden bu saldırılar, hükümetimizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin terörle mücadele konusundaki azmini ve kararlılığını daha da arttıracaktır” dedi.

TERÖR SONLANACAK

Son 5 ayda Türkiye’nin kalbi Ankara’da 3. defa hain saldırı gerçekleştiğini, bunun hedefinde büyüyen, güçlenen lider Türkiye olduğunu söyleyen AK Parti Yıldırım ilçe Başkanı Hüdayi Yazıcı açıklamasında, “Ülkemizde  bombalarla,  hain saldırılarla  huzur ortamını bozup, kaos havası vermek istiyorlar. Güvensiz ülke görünümü verip, güçsüzleştireceklerini sanıyorlar. Irak, Suriye gibi bölüp, parçalamak ve yönetmek istiyorlar. Bu kalleşçe saldırılarla, hain amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Aziz milletimiz bu hain saldırılar karşısında her zamankinden çok daha birbirine sarılmalıdır, kenetlenmelidir. Teröre, teröriste ve terörün arkasındaki odaklara karşı ancak tek bir yumrukla bu oyunu bozabiliriz. Ve bozacağız da. Aziz milletimiz bilmelidir ki, devletimizin tüm kurumlarının milletimizle iş birliği içinde yürüttüğü terörle mücadele inşallah başarıyla neticelenecek ve terör sonlandırılacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X