‘Bu oyunu millet bozacak’

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği iftarına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğu, Türkiye’nin büyümesinden ve iradesinden rahatsız olanların, ülkenin huzurunu bozmaya çalışarak, milleti karıştırarak içten vurmaya çalıştıklarını

‘Bu oyunu millet bozacak’

SEYİT GÜNDOĞAN

Türk milletinin çok büyük bir millet olduğunu ve Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine hep birlikte ulaşacağımızın altını çizen Müezzinoğlu, “Dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen birlik ve beraberliğe sahibiz. Bu ancak büyük Türk milletine özgüdür. Bu millete güçlü bir şekilde sahip çıkmalıyız. Türk milletinin kaderine çukur kazanlar kazdıkları o çukurlara gömülecek. Balkanlar’ın en büyük zenginliği birbirimizi daha çok sevmemize vesile olmasıdır. Bütün mazluk milletler, İslam coğrafyasında bütün ümmet-i Türk Milletini okuyor, bu millet güçlü olursa ondan sonra huzurlu olacaktır.

Türk milleti yarınlara daha güçlü ve daha huzurlu bir şekilde yürüyecek ve geleceği  daha güçlü olacaktır. Bu millet bu oyunu birlik ve beraberlikle bozacaktır. Bundan sonraki süreçte Balkanlar’daki kardeşlerimiz de bugünden daha huzurlu, geleceğe daha güvenle bakacak bir noktaya gelecektir. Kim hangi tuzağı kurarsa kursun, hangi oyunu oynarsa oynasın bu milletin birbirine olan sevgisi bizi huzurlu ve mutlu yarınlara götürecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X