Bu paralara hayatta olmaz

Bursaspor’da satış opsiyonlu kiralık olarak forma giyen isimlerin durumu netleşmek üzere…

Bu paralara hayatta olmaz

Stoch’un 1,5 milyon Euro, Hosogai’nin 500 bin Euro olan opsiyon miktarlarında uygun bir indirim olursa yola devam edilecek aksi takdirde bu iki isim de yeni sezon kadrosunda olmayacak. Jem Karacan’la ilgili kararı ise Hamza Hoca verecek. 

Bursaspor’da yeni sezon için kollar sıvandı. 2016-2017 sezonunun kadro yapılanmasında bir takım değişimler geçirmesi beklenen yeşil beyazlılar’da kiralık olarak forma giyen isimlerin durumu da merak ediliyor. Yüksek maliyette olan ve verim alınamayan Balazs Dzsudzsak ve Tom de Sutter gibi futbolcularla yolların ayrılması için uğraş verecek olan yeşil beyazlı yönetim, satış opsiyonu Bursaspor’da olan futbolcularla ilgili izleyeceği yolu da belirledi. 

İŞTE RAKAMLAR

Sercan Yıldırım için Galatasaray’la görüşmelerine devam eden Bursaspor yönetimi, Miroslav Stoch, Jem Paul Karacan ve Hajime Hosogai için aceleci davranmayacak. Stoch ve Hosogai için kulüpleri satış opsiyonlarında indirim yaparsa yola devam edilecek. Bilindiği gibi Stoch’un 1 milyon 500 bin Euro, Hosogai’nin ise 500 bin Euro opsiyon miktarları bulunuyor. Bursaspor yönetimi bu rakamları vermekten yana değil. 

JEM PAUL, HOCA’YA BAĞLI

Oyuncuların kulüpleriyle temasa geçecek olan Bursaspor yönetimi indirim istediği iletecek ve rakamların uygun seviyeye çekilmesi durumunda bu oyuncuları yeni sezon kadrosuna dahil edecek. Aksi takdirde gerek Stoch gerekse Hosogai, yeni sezonda Bursaspor’da olmayacak. Satış opsiyonu 50 bin Euro olan ve şuana kadar tam olarak istenileni veremeyen Jem Paul Karacan’la ilgili karar ise Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılacak görüşmenin ardından verilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X