Bu pilotun ahı gitmiş vahı kalmış: 1-2

Sezona büyük umutlarla giren Yeşil Bursa, 1461 Trabzon karşısında hiçbir varlık gösteremedi… Karadeniz temsilcisi 59’da Alihan ile öne geçti, 74’de Fatih penaltıdan skoru eşitledi. Bu dakikadan sonra rakibinin eksik kalmasını değerlendiremeyen yeşil bey

Bu pilotun ahı gitmiş vahı kalmış: 1-2

Beytullah SÜAT

FOTOĞRAF: Erkan SAĞLIK

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’yı ilk kez takip etme fırsatı buldum ve tam anlamıyla hayal kırıklığı uğradım. Mağlup olabilirsiniz farklı da kaybedersiniz fakat iki üç pas yapamıyorsanız ortada ciddi bir sıkıntı var demektir. Yönetimsel anlamda Başkan Cem Öztürk doğru işler yapıyor. Heyecanlı gençlerle iş başı yaparak tecrübe kazanmalarını sağlıyor. İyi de sahanın içi böyleyse eğer bunların hiçbiri gözükmez. Bekir Ozan Has’ın sahada varlığıyla yokluğu belli değil. Bu takımın abisiyse kusura bakmasın risk almadan, koşmadan oynamaya hakkı yok.  68 dakika sahada kaldı, bir tane takım arkadaşını yönlendirdiğini görmedim. 

RAKİP 10 KİŞİ KALMIŞ AMA!..

 

1461 Trabzon, 59’da Alihan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 71’deki pozisyonda ise Berat’ı düşüren Sefacan kırmızı kart gördü ve penaltıdan Fatih skoru eşitledi: 1-1. Rakip 10 kişi kalmış, her şey istenildiği gibi gidecek derken, eksik Karadeniz temsilcisi 82.dakikada Alihan’la bir gol bularak sahadan 2-1 galip ayrıldı. Turhan Hocanın skor 1-1’e gelmişken ve  rakip 10 kişi kalmışken takımdaki birkaç yetenekliden İsmail Can Çavuşluk’u kenara alıp klasik bir 6 numara olan Mertcan’ı oyuna almasını anlamadım. İsmail belki çok etkili değildi fakat bir duran topta işi değiştirebilirdi. Sözün özü; Yeşil Bursa’da işler hiç iyi değil. Böyle giderlerse bu takım geçen sezonki sıkıntıların aynısını yaşar. Oyuncu çıkmasını ise zaten hiç beklemiyorum. 

SAHA: Minareli Çavuş

HAKEMLER: Hüseyin Gökberk (**) Arslan, Gökhan Esen (**) Egemen Savran (**)

GOLLER: Dk. 59- 82 Ali Han Aydın (1461 Trabzon), Dk.74 Fatih (pen.) (Yeşil Bursa)

SARI KARTLAR: Ali Han Tunçer, Rasimcan, Ahmet (1461 Trabzon), Fatih (Yeşil Bursa)

KIRMIZI KART: Dk. 71 Sefacan (1461 Trabzon)

YEŞİL BURSA: Ömürcan (*) Ömer Gür (**) Mehmet (*) Kadir (**), Ekrem (*) (Dk. 36 Mustafa Emre *) Yücel (*) Bekir Ozan Has (*) (Dk. 68 Ozan Karabacak *) Berat (*) Fatih Çakır (**) İsmail Can (**) (Dk. 80 Mertcan) Samet (*)

1461 TRABZON: Ogün (***) Semih (**) Sefacan (**) Rasimcan (**) Aykut (***) Melih (***) Mert (**) Alihan Tunçer (**) Ahmet (***) (Dk. 87 Savaş) Yüksel (*) (Dk. 41 Ali Han Aydın **) Aykut (**) (Dk. 75 Recep Uğur *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X