Bu pozla meşhur olan bebeğin bir de son haline bakın

Sosyal medya kullanıpta bu fotoğrafı hatırlamayanınız yoktur… Birçok caps dediğimiz ekran görüntüsüne konu olan bu fotoğraflar, uzun yıllardır kullanılıyor…

Bu pozla meşhur olan bebeğin bir de son haline bakın

Sosyal medya kullanıpta bu fotoğrafı hatırlamayanınız yoktur. Birçok caps dediğimiz ekran görüntüsüne konu olan bu fotoğraflar, uzun yıllardır kullanılıyor. Ama gerçekte bu çocuğun kim olduğunu birçoğumuz bilmiyoruz. Sürekli sosyal medyada caps olan bu çocuğun son halini görünce çok şaşıracaksınız…

bu-fotografla-herkesin-sevgilisi-olan-ufaklik-711431_2884_3_b.jpg

Bu fotoğrafla ünlü olan çocuğun adı Sammy Griner. 2007 yılında 11 aylıkken çekilen bu fotoğrafı internette ‘Başarılı çocuk’ olarak biliniyor ve hala kullanılıyor. Aile bu fotoğraf sayesinde tam tamına 100 bin dolar kazandı.

bu-fotografla-herkesin-sevgilisi-olan-ufaklik-711431_3443_1_b.jpg

Sammy’nin annesi Laney fotoğraf hakkında ‘Bu fotoğraf, evimize giden plaj yolunda çekildi. Fotoğrafa baktıkça hala bu fotoğraftaki hareketi yapan çocuğun 11 aylık olduğuna inanamıyorum’ dedi.

bu-fotografla-herkesin-sevgilisi-olan-ufaklik-711431_9215_7_b.jpg

bu-fotografla-herkesin-sevgilisi-olan-ufaklik-711431_1782_12_b-(1).jpg

sammy.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X