‘Bu projeye sahip çıkın’

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) öncülüğünde hayata geçirilen Atölye İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi açılış için gün sayarken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, merkezi gezerek incelemelerde bulundu.

‘Bu projeye sahip çıkın’

SADULLAH ORGAN

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ tarafından karşılanan Başkan Aktaş, incelemenin ardında yaptığı açıklamada, projenin belediye olarak kendilerinin de hayal ettiğinive her zaman destek vereceklerini belirtti. 

Başkan Aktaş, ‘İnegöl mobilyası bir hedefe koşuyor. Bu hedefe koşarken de tasarım değeri yüksek mobilyalar üretmesi gerekiyor. Tasarımlarımızla ön plana çıkmamız gerekiyor. İnegöl mobilyasını daha ön plana çıkarabilmek inşallah burası vesilesiyle daha da hızlanacak. Dolayısıyla bu projeye herkesin sahip çıkmasının özellikle önemli olduğunu düşünüyorum’dedi.

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, damerkezin 28 Mart’ta açılacağını belirterek, ışını yapacağız. İnşallah İMOS’un bundan sonraki yönetim binası burada oluşturacak. İMOS olarak da buradan hizmet vereceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X