Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bu sandıkta muhtarlık için baba oğul yarışıyor

Bursa’nın Orhangazi ilçesi Heceler Mahallesi’ne bir süredir küs olan muhtar adayı baba ve oğlu, oylarını kullandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Heceler Mahallesi'ne bir süredir küs olan muhtar

Orhangazi ilçesinin 210 seçmenli Heceler Mahallesi’nde mevcut muhtar Ali Sevinç, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde ikinci dönem muhtar olabilmek için yeniden aday oldu.

rakip-olan-muhtar-adayi-baba-ve-oglu-oylarini-kullandi-_3506_dhaphoto1.jpg

Babasıyla uzun süredir küs olan oğlu Zafer Sevinç de muhtarlığa adaylığını koydu. Yaklaşık 2 aydır seçim çalışmalarını sürdüren baba Ali Sevinç ile oğlu Zafer Sevinç, sabah saatlerinde mahalleye kurulan 1098 Nolu sandıkta oylarını kullandı.

Muhtar Ali Sevinç, seçim gününün gelip çattığını belirtip, mahalleleri için hayırlı olması temennisinde bulundu. Ali Sevinç, “7 muhtar adayımız var. Vatandaşlarımız tercihini kullanacak. Diğer adaylarla da uzaktan da olsa akrabalıklarımız var. Hayırlı olsun” dedi.

rakip-olan-muhtar-adayi-baba-ve-oglu-oylarini-kullandi-_3506_dhaphoto2.jpg

Oğlu Zafer Sevinç ise “Biz çalışmalarımızı yaptık. Şimdi kararı mahalle sakinlerimiz verecek. Mahallemiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte 55 kişinin
Sıradaki Haber İşte Bursa’da Başkan Mustafa Bozbey ile birlikte gözaltına alınanların isimleri