‘Bu savaşı kazanmalıyız’

Musa Çağıran, ‘Son yılların en iyi Bursaspor’u ile oynayacağız. Ancak, ligde tutunmak istiyorsak bu engeli kayıpsız geçmeliyiz’ dedi.

‘Bu savaşı kazanmalıyız’

Bir dönem Bursaspor forması giyen ve şu an Kardemir Karabükspor’un ligde kalması için mücadele veren Musa Çağıran, bugünkü maçı değerlendirdi. ‘Kazanmaktan başka çaremiz yok’ diyen tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: 

‘Bursaspor formasıyla güzel günler geçirdim. 2,5 yıl oynadım. O formayı çok severek ve çok da saygı duyarak giydim. İnşallah ilerleyen yıllarda yeniden giymek isterim. Bursaspor’un yeri bende her zaman ayrı.’ 

Keyifli olacak

‘Karabükspor olarak durumumuz ortada. Adeta ligde kalmak için can çekişiyoruz. Bursaspor maçını mecbur kazanmak zorundayız. Büyük bir savaşın içindeyiz ve bu savaşı kazanmak istiyoruz. Son yılların en iyi Bursaspor’u ile oynayacağız. Hücum olarak çok iyiler. Biz de Yılmaz Vural’ın gelmesiyle toparlandık. Kazanmaya mecburuz. Bu maçtan izleyenler keyif alacaktır.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X