Bu savunma nasıl aşılır?

Bursaspor bu sezon ligin en az gol yiyen takımına karşı mücadele edecek.

Bu savunma nasıl aşılır?

Lig’de 9.haftada cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşaspor’la karşılaşacak olan Bursaspor’u zorlu bir rakip bekliyor. Çünkü mavi beyazlı ekip ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Rakiplerine sadece 4 gol fırsatı veren Kasımpaşaspor şuana kadar sağlam savunmasının karşılığını aldı. Geçtiğimiz yıllarda Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı diğer takımlar da yine bu özellikleriyle gündeme gelmişti. 

KOZUMUZ TOMAS NECİD

Kasımpaşaspor’un savunmadaki en önemli ismi Titi…Sezon başında transfer edilen 27 yaşındaki stoper ligin en sağlam savunmacılarından biri olarak gösteriliyor. Yeni sezon başında gelen Bozhikov sol stoperde görev yaparken, Veigneau’da savunmanın solunu kontrol ediyor. Sağ kanat ise Veysel Sarı’ya teslim. Paşa’nın orta sahasında Donk, Scarione ve Castro, kalede ise tecrübeli İsakkson oynuyor.  Bursaspor’un böyle bir savunma karşısındaki en önemli kozu 6 gollü Tomas Necid olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X