‘Bu sayfada DÖRT D bulunuyor’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz Sokak’taki evine taziye ziyaretinde bulundu.

‘Bu sayfada DÖRT D bulunuyor’

Burada yaptığı kısa konuşmada Bahçeli, Devlet ve toplum hayatımızda bir Süleyman Demirel sayfası vardır.

Bu sayfada “Dört D” bulunmaktadır. Demokrasi, Demirel, darbe ve tekrar Demirel’dir. Bu sayfa iyi okunmalıdır ve anlaşılmalıdır. Siyasi hayata yönelmiş insanlar için de örnek olmalıdır” dedi. 

Bahçeli, “Büyük Türk milleti aziz bir evladını kaybetmiştir. Üzüntümüz çok büyüktür. Başbakan ve cumhurbaşkanı olarak yükselen bir sorumluluk içerisinde mensup olduğu millete çok büyük hizmetler bırakarak hakka yürümüştür. Devlet ve toplum hayatımızda bir Süleyman Demirel sayfası vardır. Bu sayfada “Dört D” bulunmaktadır. Demokrasi, Demirel, darbe ve tekrar Demirel’dir. Bu sayfa iyi okunmalıdır ve anlaşılmalıdır. Siyasi hayata yönelmiş insanlar için de örnek olmalıdır” diye konuştu. 

“DOĞRULARIN DAHA AĞIR BASTIĞI VEFA İLE MİLLETE HİZMET ETMİŞTİR KENDİLERİ”

Taziye ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ise, “Siyaset hayatının tabii inişleri çıkışları vardır. Doğruları yanlışları vardır. Doğruların daha ağır bastığı vefa ile millete hizmet etmiştir kendileri. Herhangi bir darılma kırılma olmaksızın süreç tamamlanmıştır” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X