‘Bu seçimin kaybedeni ben olmayacağım’

İstanbul 2.Bölge Bağımsız milletvekili adayı sanatçı Metin Şentürk, “Bu seçimin kaybedeni ben olmayacağım. Arkamda parti, cemaat, cemiyet, aşiret olmadan bir yolculuğa çıktım” dedi.

‘Bu seçimin kaybedeni ben olmayacağım’

İstanbul 2.Bölge Bağımsız milletvekili adayı sanatçı Metin Şentürk, bağımsız adaylığın zor olduğunu fakat zorluklarla mücadele etmeyi sevdiğini belirtti.

“Zor işleri başardıkça o kadar güçlü oldum, o kadar hayata sıkı tutundum. Bu nedenle kolaylıkla atlatacağımı düşünüyorum” diyen Şentürk, engelleri kaldırmak için siyasete atıldığını, sokakta insanlarla birebir konuşmanın önemini seçim sürecinde bir kez daha anladığını aktardı.

Şentürk, seçilmesi halinde engellilerin sorunlarını gür bir sesle gündeme getireceğini söyledi.

Yarışın kardeşlik, dostluk çerçevesi içerisinde olması gerektiğini anlatan Şentürk, “Ülkede kutuplaşmanın olduğunu insanın gözünün de ruhunun da kör olsa hissetmemesi, görmemesi mümkün değil. Ama seçim atmosferinde ülkede isterdim ki çok daha güzel, çok sevgi dolu kampanya yürütülsün. Yarış olması demek düşmanlık değil. Yarış kardeşlikle mümkündür” dedi.

Metin Şentürk, kendi seçim çalışmalarını yakından takip eden ve şaşkınlıkla izleyen siyasetçilerin olduğunu da bildiğini anlatarak, şunları söyledi: 

“Yalnız değilim ve etrafımdakileri göremeyen siyasetçiler var. Daha önce bir dünya rekorunu kırmıştım ve aynı rekoru 7 Haziran’da yine kıracağım. Bu seçimin kaybedeni ben olmayacağım. Attığım adım çok cesurca. Arkamda parti, cemaat, cemiyet, aşiret olmadan bir yolculuğa çıktım. Bu yürek ister o da ben de var.”

Şentürk, seçimi kaybetmenin son olmayacağını hayatını yine aynı şekilde sürdüreceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X