‘Bu sektör adamı harcar’

Uzun yıllar AVP Devlet Tiyatrosu’nda görev yapan usta oyuncu Tuncer Salman, dizi sektörünün her ne kadar oyuncuları Türkiye’nin en tanınan yıldızları haline getirse de aynı hızla yok ettiğini belirtti.

‘Bu sektör adamı harcar’

Rıdvan DEMİR

Bursa Devlet Tiyatrosu’nda 15 yıl görev yaptıktan sonra rol aldığı yapımlarla dikkat çeken Tuncer Salman, bir davet için geldiği Bursa’da Olay Çekirge’nin sorularını yanıtladı. 

Şimdilerde İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin’le ‘Kördüğüm’ dizisinde rol alan Tuncer Salman, diziler sayesinde şöhret olan meslektaşlarının durumunu değerlendirdi. Salman, ‘Çok iyi işler yapan arkadaşlarımız var. Güzel de paralar kazanıyorlar. Ama maalesef kendi gelişimlerini önemsemiyorlar. Böyle olunca sektörde bir- iki yılda harcanıyorlar’ dedi.

YATACAK YERİM BİLE YOKTU

Oyunculuğa ilk başladığı yıllarda büyük zorluklar çektiğini belirten Tuncer Salman, bugünlere kolay gelmediğini anlattı. Salman, ‘İstanbul’a ilk geldiğim yıllarda şehir tiyatrosu oyuncularından ders alıyordum. Çok zorlu dönemlerden geçtim. Yeri geldi yatacak yerim olmadı. Gebze-Haydarpaşa arasında banliyo trenlerinde seyahat ediyordum. Günde 6 saat bu trenlerde uyuduğumu bilirim’ diye konuştu. Tuncer Salman, Bursa’nın kendi yaşantısında çok özel bir yeri olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X