Bu sese kulak verin

Bursasporlu taraftarlardan, Ali Ay yönetimine mesaj var

Bu sese kulak verin

Yeşil beyaz sevdalıları, 11 Şubat cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında uygulanacak bilet fiyat politikasının Trabzonspor maçındaki gibi yüksek tutulmasını istemiyor. 

Son dönemde gerek teknik direktör gerekse transfer kriziyle boğuşan Bursaspor’da sular durulmaya başladı. Ligde son 4 maçını mağlubiyetle kapatan ve üst sıralardan uzaklaşan yeşil beyazlılar’da tüm gözler 11 Şubat cumartesi günü Timsah Arena’da oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi. Mutlu Topçu yönetimindeki ilk maçını kazanmak isteyen Bursaspor’da bu maçın en önemli aktörlerinden biri de yeşil beyazlı taraftarlar olacak. 

ÇAĞRIDA BULUNDULAR

Yaklaşık 13 ay önce hizmete giren Timsah Arena’nın bu mücadelede en yüksek seyirci sayısına ulaşması beklenirken, Bursasporlu taraftarlar, Ali Ay yönetimine, bilet fiyatlarıyla ilgili çağrıda bulundu. Bursaspor taraftar gruplarından Maraton Platformu, Fenerbahçe karşılaşmasında bilet fiyatlarının uygun seviyede tutularak tribünlerin dolmasını istedi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

FERAGAT EDİYORUZ

“Sezon başından itibaren yapılan gereksiz açıklamalar ve sergilenen tutum taraftarımızı tribünlerden uzaklaştırmıştır. Beceremediğiniz futbolcu transferlerinin yerine küstürülmüş taraftarlarımızı tribünlere çekerek tek büyük transferi gerçekleştirin. Fenerbahçe karşılaşmasında uygulanacak bilet fiyat politikasının Trabzonspor maçındaki gibi yüksek tutulmasını istemiyoruz. Bizler Maraton Platformu üyesi kombine sahipleri olarak bu konuda oluşabilecek ‘kombine-bilet’ fiyat farkından takımımızın yalnız kalmaması adına feragat ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X