Bu sese kulak verin

Fethiye’de engelli sporculara moral veren sanatçı Sinan Akçıl, meslektaşlarına seslendi: Boş vakit geçireceklerine böyle dolu işler yapsınlar

Bu sese kulak verin

ÜNLÜLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Açık Deniz Yüzme Şampiyonası’na katılan şarkıcı Sinan Akçıl, Avrupa’daki gibi Türkiye’de de insanların down sendromlularla kaynaşmasının sağlanabileceğini vurguladı. Bu konuda sanat camiasına seslenen Akçıl, diğer sanatçıların da benzer organizasyonlarda yer almasını istedi. Akçıl, ‘Boş vakit geçireceklerine böyle işler yapsınlar. Herkes bir yerinden tutarsa ülkemizi bu konuda Avrupa standartlarına kavuşturabiliriz’ dedi.

ONLAR KANATSIZ BİR MELEK

Şampiyonaya katılan otizmli ve zihinsel engelli sporcularla şarkılar söyleyip fotoğraf çektiren Sinan Akçıl, ‘Çocuklarla olmak enerjimi artırıyor. Onlar kanatsız melek. Bir ağabey, bir kardeş gibi onların her türlü organizasyonunda varım’ şeklinde konuştu. Bu arada Türkiye’deki terör olayları nedeniyle konserlerin iptal olmasını doğru bulmadığına değinen Akçıl, ‘Terör bizi asla korkutamaz. Bence bütün sanatsal etkinlikler inadına devam etmeli’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X