Bu sevdanın tarifi yok

Ahmet Güler tam 96 yaşında. O hiçbir zorluğa aldırış etmiyor ve Timsah’ın hiçbir maçını kaçırmıyor. G.Saray karşılaşmasında da tribündeki yerini alan Ahmet Dede, tezahüratlara da eşlik etmekten geri kalmıyor.

Bu sevdanın tarifi yok

Bursasporluluk ruhu, sevgisi başka bir şey. Bu şehirde 7’den 70’e herkeste bunu görebilmek mümkün. Bursaspor’un Galatasaray’la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada Timsah Arena tribünlerinde öyle birisi vardı ki kendisine ‘Helal olsun’ dedirtti. 

Ahmet Güler tam 96 yaşında… Hiçbir zorluğa aldırış etmeden, tribündeki yerini alıyor ve Bursaspor’un hemen hemen hiçbir maçını kaçırmıyor. Elindeki bastonuyla, boynundaki atkısıyla, yeşil beyazlılara destek veriyor. Yeri geliyor tezahüratlara eşlik ediyor, yeri geliyor boynundaki atkısını sallayarak şovlara katılıyor. 

İÇİM BURKULUYOR

Olay Spor’un sorularını yanıtlayan Ahmet Güler, Bursaspor’un içeride oynadığı maçlarına gitmediği hafta içinin rahat etmediğini ve yeşil beyazlı takımı çok sevdiğini söyledi.

Bursaspor’a kurulduğu günden bu yana büyük bir sevgi duyduğunu ifade eden Ahmet dede şunları söyledi: “Bursasporluluk bizim için başka bir şey. Kaybettiği hafta içim burkuluyor. Ben iyi günde de kötü günde de her zaman takımımıza destek oluyorum. Bu yaşımda hiçbir maçını kaçırmamaya çalışıyorum. Beni tribünde görenler gelip elimi öpüyor. Herkes fotoğraf çektiriyor.”

TRİBÜNLER HARİKA

“Etrafımda Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı görünce kulaklarını çekiyorum. Bursasporlu olmalarını söylüyorum. Galatasaray’ı elimizden kaçırdık. Takımımız bence çok iyi oynadı. Futbolcularımızın canları sağ olsun. Bu sezon artık böyle geçti. İnşallah önümüzdeki sezonlarda Bursaspor çok daha iyi olacak. Tribünlere bayıldım. Onları öyle görünce çok heyecanlanıyorum. Bursaspor taraftarı her zaman böyle olmalı. 90 dakika hiç susmamalı. O zaman futbolcularımızın da performansı artıyor.”

 

Amigo Ardiles, Galatasaray maçında Ahmet Güler’in elinden öpmeyi ihmal etmedi. Bursaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Ricardo Faty’nin oğlu, Ahmet dedenin fanatiklerinden.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X