Bu sıkıntılar çok normal

‘Büyük değişimler sıkıntıları beraberinde getirir’ diyen tecrübeli çalıştırıcı ‘Herkesin Bursaspor’a sabretmesi gerekiyor. Bu haftaki maçımız zorlu geçecek’ şeklinde konuştu.

Bu sıkıntılar çok normal

Bursaspor’un bu haftaki rakibi Kasımpaşaspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Olay Spor’a özel açıklamalar yaptı. Çalımbay, ligde şuan 14 puanla 5.sırada bulunduklarını belirterek kendi sahalarında Bursaspor’u da yenmek istediklerini söyledi. Lig’de şuana kadar ilginç sonuçlar ortaya çıktığını ifade eden Rıza Hoca ‘Enteresan bir lig yaşıyoruz. Kimin kimi yendiği belli değil. Bir hafta iyi oynayan bir takım diğer hafta kötü olabiliyor. Bursaspor maçı zor geçecek. Antalyaspor mağlubiyetini bizim maçta telafi etmek isteyeceklerdir. Ancak 3 puanı almak istiyoruz. Kendi sahamızda kayıp istemiyoruz’ dedi. 

GİDENLER ÇOK OLDU

Bursaspor’un şuanda yaşadığı değişim sancılarının normal olduğunu da belirten Çalımbay ‘Bursaspor lige iyi bir giriş yapamadı. Bunu son derece normal karşılıyorum. Çünkü takımlar lige girerken ‘Ozan Tufan gidecek mi kalacak mı, diğer isimler ne olacak?’ diye hala tartışmalar vardı. Gidenler tabii ki çok oldu. Büyük değişimler sıkıntıları beraberinde getirir. Bursaspor bunu yaşıyor. Ancak kaliteli takviyelerde yaptılar. Herkesin almak istediği oyunculara da sahipler. Sabretmesi gerekiyor herkesin Bursaspor’a’ diye konuştu. 

TAKIM OLUYORUZ

Genel anlamda ligi de değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: ‘Bu ligde neyin ne olacağı belli değil. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yatırımlar yaptı. Onlar bile hala istedikleri düzeye gelemedi. Ancak bundan sonraki hafta lig artık şekillenir. Seri galibiyetler alan üst sıralarda yer bulur. Kasımpaşaspor olarak biz bunu yapmak istiyoruz. İyi yoldayız. Kısa zamanda önemli mesafeler katettik. Belki çok göze hoş gelen bir futbol ortaya koymuyoruz fakat takım olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X