Bu Şilili pek yaman!

‘Fernandao Belluschi’nin yerine transfer edildi’ ifadelerine katılmadığını belirten tecrübeli orta oyuncusu ‘Ben kimsenin yerine alınmadım. Gelirken niyetim buydu. Tek hedefim Bursaspor’a katkı sağlamak’ dedi.

Bu Şilili pek yaman!

Bursaspor’un son transferi Cristobal Andres Jorquera Torres, ilk özel ropörtajını Olay Spor’a verdi. Almanya kampına hareket öncesi sorularımızı yanıtlayan Şilili futbolcu, yeşil beyazlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. 

Bursaspor’un iyi bir kulüp olduğunu bildiğini belirten Jorguera, ‘Bursaspor’a karşı mücadele ettim. İnanılmaz bir taraftarı var. Takımın kadrosu da oldukça iyi. Burada bulunmaktan keyif alıyorum. Kadroda yetenekli isimleri de biliyorum’ diye konuştu.

HOCA BENİM İÇİN ÖZEL

Ertuğrul Sağlam isminin kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirten Şilili orta saha oyuncusu, ‘Eskişehirspor’da birlikteydik. O dönem kiralık olarak forma giymiştim. Ardından Parma’ya döndüğüm vakit beni tekrar istediler ancak kulübüm bırakmadı. Hocayla tekrar bir arada bulunmaktan dolayı mutluyum. Bana inandığını ve güvendiğini çok biliyorum. Onu mahçup etmek istemem. Katkı sağlamak için buradayım’ dedi.

BENİM TEK AMACIM VAR

Takımdan ayrılan Fernandao Belluschi’nin yerine transfer edildiği ifadelerine katılmadığını belirten Jorguera şunları söyledi: ‘Ben kimsenin yerine alınmadım. Gelirken niyetim buydu. Kimseyle kıyaslanmak istemem. Takımıma nasıl katkı sağlarım onu düşünüyorum. Tek amacım bu takımın bir parçası olmak. Hünerlerimi sergilemek istiyorum. Türk futbolunu yakından tanıyorum. Süper Lig iyi bir lig ve biz de bu ligde söz sahibi olarak yukarılarda olma amacındayız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X