Bu takım ayakta alkışlanır!

Bursa Altı Nokta Görme Engelliler Derneği Futbol Takımına, Bursaspor’dan tam destek. Görme engelli vatandaşlara ve yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için düzenlenen organizasyona Batalla ve Furkan’la birlikte katılan Paul Le Guen, ‘Şehrimizde böyle bir

Bu takım ayakta alkışlanır!

3. Lig B1/B2 Grubu Erkekler Türkiye Şampiyonu Bursa Altı Nokta Görme Engelliler Derneği Futbol Takımı Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Mahallesi’nde bulunan bir halı sahada Bursalı iş adamları ile maç yaptı.Grubunda şampiyon olan Bursa Altı Nokta Görme Engelliler Derneği Futbol Takımı aracılığıyla Türkiye’de görme engelli vatandaşlara ve yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için düzenlenen organizasyona Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, takım kaptanı Pablo Batalla, Furkan Soyalp ve eski kaptanlardan Ömer Erdoğan’da katıldı.

BANDAJLA KAPATTILAR

Renkli görüntülere sahne olan organizasyon öncesi Paul Le Guen, oyunun kurallarına ilişkin görme engelli oyunculardan bilgi aldı. Ardından Arjantinli yıldız Pablo Batalla ile genç oyuncu Furkan Soyalp, gözlerini bandajla kapatarak görme engelli oyuncularla içerisinde zil bulunan topla paslaşmaya çalıştı. Bir görme engelli oyuncunun pası yanlış yere atan takım arkadaşına, ‘Batalla karşında duruyor, sen sağına atıyorsun. Kör müsün?’ demesi gülüşmelere neden oldu.

ONLARA DESTEK VERMELİYİZ

Organizasyonda maçın başlama vuruşunu gerçekleştiren Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ‘Gerçekten tüm desteğimle bu takımın yanında olduğumu söylemek istiyorum. Şehrimizde böyle bir takım varken tüm desteğimizi onlara yöneltmeliyiz. Onların yanlarında olduğumuzu gösterebilmek adına da bu akşam gerçekten çok güzel bir fırsat oldu’ diye konuştu. Pablo Martin Batalla ve Furkan Soyalp’de, böyle bir takımın her fırsatta destekçisi olacaklarını belirttiler.

Büyük iş yapıyorlar

Organizasyona katılan Bursaspor’un eski kaptanlarından Ömer Erdoğan, ‘Maalesef böyle bir davet alınca öğrenebildik Bursa’da böyle bir takımın birinci ligde mücadele ettiğini. Daha önce de gidip izlemek isterdik. Renklerini değiştirmeleri gerekiyor. Yeşil-beyaz giymeleri bence daha güzel olur. Bu tür organizasyonlarda bizlerin olması onların arkalarında birilerinin destek olduğu anlamına geliyor. Bu organizasyonu yapan herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X