‘Bu takım başaracak’

Genç yıldız adayı, yeni sezonda Bursaspor’un hedefe oynayan bir takım olacağını söyledi… ‘5 şampiyon takımdan biriyiz’ diyen Furkan ‘Trabzonspor deplasmanında bu maçı alıp kâbusu bitirelim diyorduk. Başakşehir maçıyla birlikte öz güven geri geldi. Ben p

‘Bu takım başaracak’

Başakşehir karşılaşmasında 84. dakikada yeni transfer Mikel Agu’nun yerine oyuna sonradan dahil olan ve attığı şutla gole çok yaklaşan Furkan Soyalp, Bursaspor’un bu sezon başarılı olacağını söyledi. Başakşehir karşılaşmasında iyi mücadele ettiklerini belirten Furkan, ‘Avrupa kupalarında oynayan lige hazır bir ekiple karşılaştık. Başakşehir’in kaliteli ayakları var. İyi mücadele olmasına rağmen sahadan mağlup ayrıldık. Biz bu skoru hak etmedik. Sahada elimizden geleni yaptık. Futbol hatalar oyunu. 1-0 kötü bir skor değil’ diye konuştu.

Oyunumuzu geliştirmeliyiz

Hatalardan ders almak zorunda olduklarını ifade eden genç krampon, ‘Artık değiştirebileceğimiz şeyleri konuşmalıyız. Çünkü mağlubiyeti değiştiremeyiz. Skorda değişmez. Oyunumuzu nasıl geliştirebiliriz onlara yoğunlaşmalıyız. Hafta içi hatalarımız görüp bunlardan ders alarak daha fazla çalışmalıyız. Biz de 5 şampiyon takımdan biriyiz. Hatalarımızı düzeltip 33 hafta boyunca istkikrarlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Trabzonspor deplasmanında bu maçı alıp kabusu bitirelim diyorduk. Başakşehir maçıyla birlikte öz güven aşıladık. Transferlerin adaptasyon sorunu aşılıyor. Ben pozitifim. Bu takım başarılı olacak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X