Bu takım bir harika: 3-0

Ligde fırtına gibi esen Filenin Timsahları, Eskişehir temsilcisini de set vermeden geçerek 12. maçından da galibiyet çıkarmayı bildi.

Bu takım bir harika: 3-0

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Bursaspor, play-off hesapları yapan Eskişehir Tepebaşı Gençlik’i de set vermeden geçti ve 12’de 12 yaptı. Ligde oynadığı tüm maçları set vermeden kazanmayı başaran yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçta da zorlanmadı. Karşılaşmada file önünde oldukça etkili gözüken Filenin Timsahları, ilk seti 25-9 kazandı.

HERKES OYNADI

İkinci sete de müthiş başlayan Bursaspor, son bölümde oyundan biroz kopsa da rakibine 25-7 üstünlük sağlamayı bildi. Setlerde 2-0 üstünlüğü yakalayan yeşil beyezlalırda Antrenör Emin İmen tüm oyuncularına şans verirken, üçüncü seti de 25-11 alan Filenin Timsahları, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bursaspor, ligdeki 12. maçını da set vermeden kazanmayı başardı.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Seyhan Feyzioğlu (**) Ramazan Ünal (***)

SETLER: 25-9, 25-7, 25-11

SÜRE: 56 dakika (18, 18, 20)

BURSASPOR: İrem (***) Bahar (***) Dilara (**) Şiirsel (***) Dilek (***) Yasemin (***) (Sedef-libero ***, Meyra-libero ***, Buse ***, Aycan ***, Hale ***, Açelya ***)

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI GENÇLİK: Tuğba (**) Gülay (*) Bilge (**) Kardelen (**) Esra (*) Elif (*) (Eda-libero *, Asena-libero *, Meldanur *, Ceren *, Hasal *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X