Bu takım bu sene Süper Lig’e çıkacak

Altınordu galibiyetinin ardından Özlüce’de takımı karşılayan taraftar yeri göğü inletti… Yaktıkları meşaleler, havai fişekler ve tezahüratlarla Teknik Direktör İrfan Buz ile talebelerine sevgi gösterilerinde bulunan yeşil beyazlı taraftar adeta şampiyonluğun provasını gerçekleştirdi.

Bu takım bu sene Süper Lig’e çıkacak

Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde 8 gün içerisinde çıktığı Adanaspor, Giresunspor ve Altınordu maçlarından 1-0’lık galibiyetlerle hanesine 9 puan yazdıran Bursaspor şampiyonluğa odaklandı. Pazar günkü karşılaşma öncesinde Büyükşehir Belediye Stadı girişine giderek takımı meşalelerle karşılayıp moral veren yeşil beyazlı taraftar en büyük sürprizi ise gece yaptı.

GECE GÜNDÜZE DÖNDÜ

Zorlu geçen maçta 10 kişiyle Altınordu’yu Traore’nin kaydettiği jeneriklik golle 1-0 mağlup eden Bursaspor şampiyonluk umutlarını iyice güçlendirirken, taraftar da maç bitimi soluğu Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde aldı. Ellerindeki meşaleler ve maytaplarla takımın stadyumdan gelişini bekleyen taraftar, İrfan Buz ve talebeleri tesise girerken atılan havai fişeklerle Özlüce’de geceyi adeta gündüze çevirdiler.

ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR SANA

Özlüce Tesisleri’ni adeta şölen yerine çeviren yüzlerce taraftar, takım otobüsünün önünü keserek sevinç gösterisinde bulundu. “Hanginizde var böyle şanlı taraftar, seninleyiz sonsuza kadar, bu taraftara layık şampiyonluklar, haydi bastır yeşil timsahlar”, “İnadına Teksas”, “Teksallılar hep yanında”, “İstiyoruz şampiyonluğu inatla”, “Bu takım bu sene Süper Lig’e çıkacak”, “Her zaman her yerde en büyük Bursa”, “Taraftarınla timsah şovunla şampiyonluk yakışır sana” tezahüratları yaptı. Şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftar, İrfan Buz ve talebelerini kutlayıp son 2 maçı da kazanmalarını istediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X